Les biblioteques reobren amb la meitat d'aforament

Fins ara només estava actiu el servei de prèstec i es podien utilitzar les aules d'estudi de la Biblioteca Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Imatge de la Biblioteca Gabriel Ferrater / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la Biblioteca Gabriel Ferrater / Foto: Cugat Mèdia

Les biblioteques tornaran a omplir les seves sales de gent a partir d'aquest dimarts. Els centres, de moment, només podran obrir el 50% dels aforaments i no es podrà accedir als espais destinats a la premsa ni a la col·lecció. Els usuaris podran fer consultes al personal de les biblioteques i fer ús del servei de préstec. A més, els centres de Mira-sol i Volpelleres obriran el servei d’internet d’ús públic que, fins ara, tenien tancat.

Malgrat que les biblioteques, a poc a poc, recuperen la normalitat, els horaris també s'adapten als canvis. La Biblioteca Gabriel Ferrater només obrirà els matins de dilluns a divendres, de deu del matí a dues del migdia, mentre que les de Mira-sol i Volpelleres ho faran totes les tardes de dilluns a divendres, de quatre de la tarda a vuit del vespre.

A més, per a potenciar la lectura, les biblioteques faran la campanya 'Lots de llibres i bibliobosses'. Faran lots de llibres, pel·lícules i música per a petits i grans, i per a tota mena de gustos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.