L'exposició de Kim Manresa desperta una gran interès dins i fora de Sant Cugat


  • Comparteix:

Més de 3.000 persones han passat per la seu del Museu al Monestir des que es va inaugurar la mostra

Més de 3.000 persones han passat per la seu del Museu al Monestir des que es va inaugurar la mostra

Més de 3.000 persones han visitat el Museu de Sant Cugat, al Claustre del Monestir, des que es va inaugurar l'exposició 'Santcugatencs també. Instants de mestissatge' del fotògraf local Kim Manresa, ara fa un mes i mig. Des del Museu valoren molt positivament la bona acollida que està tenint la mostra, no només entre els santcugatencs sinó per l'interès que ha generat fora de la ciutat.

L'exposició del santcugatenc Kim Manresa, que es va inaugurar el passat 26 de novembre, està tenint una molt bona acollida entre els santcugatencs però també entre la gent de fora del municipi. Així ho posen de manifest les 3.030 persones que han passat pel Museu durant aquest mes i mig, la majoria de les quals han visitat la mostra.

Per al director del Museu, Lluís Campins, és important el ressò que aquestes fotografies tenen a la nostra ciutat però també més enllà del municipi.

Lluís Campins

Està tenint molt de ressò, i cal valorar-ho tant per l'èxit de gent que està venint a veure-la com pel ressò que genera al seu entorn, més enllà de les quatre parets del propi Museu.


I és, durant aquest temps, visitants de fora de Sant Cugat però sobretot, mitjans de comunicació d'abast general s'han interessat per aquestes 50 fotografies amb les que Kim Manresa retrata la realitat de la immigració i, especialment, la gran capacitat d'integració que té la nostra ciutat.

Per a Lluís Campins, aquest interès s'explica per la temàtica de l'exposició però també per la vàlua tant de l'autor com del comissari de la mostra, Pere Formiguera.

Lluís Campins

És una exposició que per la seva temàtica i evidentment per la vàlua del Kim Manresa i del comissari de la mostra, Pere Formiguera, està cridant l'atenció dels mitjans de comunicació més enllà de Sant Cugat.


L'exposició 'Santcugatencs, també. Instants de Mestissatge' podrà veure's al Museu de Sant Cugat fins el dia 27 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.