El Mercantic s'engalana per rebre la primera de les tres nits d'estiu que viurà aquest 2020

El cicle 'Mercantic de nit' reunirà gastronomia, música i botigues obertes


  • Comparteix:

Imatge d'una edició antiga del 'Mercantic de nit' / Foto: Mercantic

Imatge d'una edició antiga del 'Mercantic de nit' / Foto: Mercantic

Els espais del Mercantic obriran les portes fins a la dotze de la nit d'aquest dissabte en la primera de les tres edicions del 'Mercantic de nit' que es faran aquest 2020. Es podrà gaudir de música dins El Siglo, de concerts a l'aire lliure, es podrà menjar als diferents espais gastronòmics i comprar a tots els comerços. A més, el Mercantic ha anunciat sorpreses a les seves xarxes i l'obertura de l'Urtain, una taverna basca.

'Es podran menjar pintxos; no enganya', explica Imma Closa, responsable d'espais de Mercantic, que es mostra molt il·lusionada amb la nova proposta. El Mercantic ja va organitzar la primera trobada excepcional el cap de setmana passat amb el Vintage Fest, que va servir per a adaptar-se a les noves mesures de seguretat. 'Vam agafar embranzida el cap de setmana passat i ara tenim ganes de seguir. Estem molt satisfets amb la resposta del públic i amb la paciència que va tenir la gent i els comerços', comenta Closa. A més, l'espai de la llibreria també estarà obert.

No és la primera vegada que el recinte organitza el 'Mercantic de nit', que es tornarà a repetir un parell de vegades més aquest estiu: el 25 de juliol i el 29 d'agost.


Imma Closa

És el primer Mercantic de nit que es farà aquest estiu. La llibreria estarà oberta i els espais gastronòmics també. A més, estrenem l'Urtain.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.