Ja es coneixen els guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix

En total s'han presentat 25 obres


  • Comparteix:

Imatge del cartell guanyador / Foto: EMD Valldoreix

Imatge del cartell guanyador / Foto: EMD Valldoreix

La santcugatenca Alice Spanninga guanya el concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix i serà la imatge de la festa grossa d'enguany, malgrat la incertesa de com afectarà la crisi del coronavirus a la celebració. Jaume Gubianas i Andrés Ripol han guanyat en categoria d'adults i infantil respectivament. En total s'han presentat 25 obres.

Arran de la situació excepcional que viu el món, el jurat ha valorat especialment aquells treballs que facin referència d'alguna manera a la pandèmia, com el distanciament social o les mesures de protecció.

Els guanyadors de la categoria d'adults i de joves s'han endut un premi en metàl·lic de 300 euros cadascun, mentre que el vencedor de la infantil s'ha endut material de belles arts per valor de 100 euros. A més, el cartell triat per anunciar la festa grossa, que també farà de portada per al programa de mà, s'ha endut 200 euros més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.