Franc, entre els 18 participants del concurs Sona9

El projecte musical del santcugatenc Francesc Abril ha estat triat entre 139 candidatures


  • Comparteix:

Francesc Abril (veu) i Marc Sambola (guitarra) / Foto: Franc

Francesc Abril (veu) i Marc Sambola (guitarra) / Foto: Franc

Franc, el projecte del santcugatenc Francesc Abril, està entre els 18 participants del concurs Sona9 que impulsa la revista Enderrock. Abril, que forma i ha format part d'altres propostes com The Amy's Soul, Shindø i A Grup Vocal, arrenca l'any 2018 aquesta nova aventura musical al costat del guitarrista Marc Sambola. L'1 de setembre el duet, acompanyats de tres components més, hauran de demostrar perquè mereixen ser els guanyadors de la 20a edició del Sona9 en el concert preliminar que se celebrarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Abril es pren aquesta oportunitat amb 'energia i les idees molt clares'. Sobre l'escenari del Sona9 vol donar a conèixer què fa i obrir-se portes. Assegura que es va apuntar al certamen gairebé per casualitat, 'mentre estàvem confinats' i se sent orgullós que la seva formació hagi estat escollida entre les 139 candidatures que s'han presentat enguany. A partir d'ara els esforços de Francesc Abril i la seva banda es destinaran a pensar el directe del dia 1 de setembre, la seva carta de presentació.

Franc no és només l'apel·latiu carinyós amb el qual es dirigeixen els familiars de Francesc Abril, també és tota una declaració d'intencions del santcugatenc 'la música que faig és amb el cor, és honesta'. Franc sona a pop d'autor amb influències del soul i del folk amb lletres que parlen de les emocions humanes i de les experiències del pròpi Abril 'crec que tothom es pot sentir identificat', afirma.


Francesc Abril

Rebre aquesta notícia per a mi i per a nosaltres és molt important, sobretot per visibilitzar el projecte



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.