Carles Flavià enceta la nova programació del Teatre Auditori amb el seu particular 'Evangeli'


  • Comparteix:

'L'Evangeli segons Carles Flavià' dóna aquesta nit el tret de sortida a la programació del segon trimestre del Teatre Auditori. Amb el seu característic sentit de l'humor i ironia, Flavià intentarà acostar als santcuagtencs la seva visió dels quatre Evangelis, remarcant les diferències que hi ha entre el que diuen aquests textos i la història i la posterior interpretació que n'ha fet l'església catòlica.

L'humor, amb un fort regust irònic, servirà per encetar la nova programació del Teatre Auditori per als propers 3 mesos. L'encarregat de fer-ho serà el còmic Carles Flavià, que pujarà a l'escenari santcugatenc la seva pròpia interpretació dels quatre Evangelis, en un muntatge que dirigeix i interpreta ell mateix i que compta amb la coordinador en el guió del també humorista Manel Fuentes.

Segons ha explicat Flavià, es tracta simplement d'explicar allò que diuen aquests textos, lluny de les posteriors interpretacions que n'ha fet després l'Església Catòlica. Per exemple, Flavià remarca que en cap cas els Evangelis parlen de Jesús com a fill de Déu sinó que això s'ha afirmat després.

Carles Flavià

Vull destacar els aspectes que em semblen més divertits o desconeguts, perquè en aquest país l'Evangeli no se l'ha llegit quasi ningú, i vull explicar que en cap moment diu que Jesús és Déu.


L'actor també ha remarcat que, en cap cas, aquest espectacle és irrespectuós ni vol ferir cap sensibilitat. Simplement, diu, es tracta de donar una visió més fidel al text i a la pròpia història d'algunes de les interpretacions que se n'han fet. Escoltem Carles Flavià.

Carles Flavià

El tema no és ofensiu ni agressiu. L'únic que vull fer és explicar-ho, per exemple, es diu que és un home que va morir quan és un home que van matar.


El muntatge que es podrà veure a partir de les deu de la nit al Teatre Auditori, compta també amb la col·laboració de l'actriu Ana Moya, que reprodueix textualment diversos fragments dels Evangelis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.