Una selecció de 30 anys d'escultura de Neus Colet, durant dos mesos a la Canals Galeria d'Art

L'artista santcugatenca fa un recull de la seva trajectòria en una exposició marcada per la pandèmia que es pot visitar també telemàticament


  • Comparteix:

Una de les peces de l'exposició de Neus Colet / Foto: Canals Galeria d'Art

Una de les peces de l'exposició de Neus Colet / Foto: Canals Galeria d'Art

L'artista santcugatenca Neus Colet presenta des d'aquest dimarts una selecció de peces representatives dels últims 30 anys a la Canals Galeria d'Art. '30 anys d'escultura' mostra l'evolució del seu treball, des del ferro i amb la incorporació de la tècnica del gravat, amb la importància de l'objecte i la seva relació amb l'espai físic, la seva posició i direcció.

L'exposició es pot visitar físicament amb cita prèvia fins el 31 d'octubre, però la galeria santcugatenca també fa una aposta per la tecnologia per arribar també a aquelles persones que no es puguin desplaçar, encara més, en l'actual situació de pandèmia. En declaracions a Cugat Mèdia, Neus Colet ha posat en valor aquesta innovació per adaptar-se al context i ha explicat com ha fet la selecció de les obres de l'exposició, que són representatives de les diferents èpoques i estils del seu treball durant 30 anys.

Les peces de l'artista resident a Sant Cugat s'han pogut veure a diversos països europeus com Espanya, Itàlia, França, Àustria, Països Baixos i Alemanya, entre d'altres.




Neus Colet

Moltes peces són de la seva col·lecció particular, del senyor Canals. És una selecció d'anar triant moments específics del meu recorregut. Són bastant representatives de les diferents èpoques i tendències que he anat treballant durant els anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.