Els cursos de la Unió començaran a la Casa de Cultura

A l'espera de novetats sobre la nova seu, l'entitat ja ha obert inscripcions per les activitats, que comencen el 5 d'octubre


  • Comparteix:

Les inscripcions ja estan en marxa / Foto: La Unió Santcugatenca

Les inscripcions ja estan en marxa / Foto: La Unió Santcugatenca

La Unió ja té obertes les inscripcions per a les activitats del curs 2020/2021 amb la previsió de començar-les a la Casa de Cultura, a l'espera de la culminació del camí administratiu necessari per a la cessió del nou edifici, acabat des de l'hivern passat. Teatre, dansa i cultura popular formen part de l'oferta de les vuit entitats que hi participen, amb 14 propostes en horari de tarda i vespre. L'aposta de l'entitat es basa en la cultura com a fet 'imprescindible' per al benestar personal i col·lectiu però, això sí, amb un protocol de prevenció i seguretat tant per a participants com per a treballadors.

L'oferta inclou cursos de teatre per a petits i grans, grups amateurs, ball de bastons, música per a ball de bastons, dansa tradicional, balls de saló per a gent gran i fins i tot punta de coixí. Les inscripcions es poden fer a través d'internet, tot i que l'entitat manté oberta l'oficina els dies laborables de deu del matí a dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda amb cita prèvia. També es pot demanar informació al telèfon 936 752 057.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.