Neix 34 Espai Cultural, un punt de trobada cultural i d'aprenentatge personal al centre de Sant Cugat

L'objectiu és fer exposicions, concerts, 'showrooms', presentacions i tota mena de tallers


  • Comparteix:

Interior de l'espai / Foto: Estudi 34

Interior de l'espai / Foto: Estudi 34

Sant Cugat compta amb un nou punt de trobada cultural al nucli antic. Es tracta de 34 Espai Cultural, ubicat al carrer de Sabadell, que vol convertir-se en un lloc de trobada de tot l'àmbit cultural, artístic i de creixement personal. Hi haurà exposicions, concerts, 'showrooms', presentacions i tallers de tota mena en un espai de 130 metres quadrats.

34 Espai Cultural neix de la reconversió de l'Estudi 34, sis anys després de la seva creació. Els seus responsables han reiventat el negoci a causa dels efectes de la pandèmia de la Covid-19. L'objectiu és ser un pols cultural al barri i que els ciutadans puguin disposar d'aquest espai per proposar diferents plantejaments per crear sinergies.

Un dels responsables, Ernes Brugué, ha explicat a Cugat Mèdia que es basaran, sobretot, en les propostes de la gent i que la intenció és que es puguin trobar col·laboracions amb altres comerços de la zona per treballar conjuntament.

Per fer arribar propostes es pot escriure a ernest@espai34.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.