Anul·lat el concert del 'Sant Cugat a Escena' d'aquest divendres per la pluja

L'ensemble Pretérito Imperfecto havia d'interpretar una selecció de peces del Segle d'Or de diferents autors ibèrics


  • Comparteix:

L'ensemble Pretérito Imperfecto protagonitza aquest divendres les Nits de Clàssica al Claustre / Foto: Cedida

L'ensemble Pretérito Imperfecto protagonitza aquest divendres les Nits de Clàssica al Claustre / Foto: Cedida

La pluja ha obligat a suspendre el concert d'aquest divendres del 'Sant Cugat a Escena', que havia d'acollir al Claustre del Monestir una selecció musical de peces del Segle d'Or amb el concert de l'ensemble Pretérito Imperfecto. De moment, encara no hi ha data per una possible reprogramació. El conjunt havia d'interpretar el programa 'Bosques umbrosos', que inclou repertori preclàssic de diversos autors de la península Ibèrica com Astorga, José de Torres i José de Nebra, entre d'altres.

Pretérito Imperfecto és un ensemble dedicat a la interpretació històrica del repertori preclàssic de la península Ibèrica. En formen part la soprano Montserrat Isanta, David Gutiérrez al traverso, Borja Gimeno al violí barroc, Alberto Gómez al violoncel barroc i Alejandro Fernández al clavicèmbal. Han participat en festivals com la Feria y encuentros de Música Antigua de Música Antigua de Murcia, Bach Cartagena, l'Oude Muziek d'Utrecht i l'International Young Artist's Presentation a Antwerp, aquest últim comptant ja amb la incorporació de la cantant al grup.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.