L'Ateneu i el Museu del Còmic s'uneixen i proposen 14 cursos d'Art i Manualitats per a totes les edats

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer tan presencials com per la web de l'Ateneu


  • Comparteix:

Una criatura dibuixant / Foto: Cugat Mèdia

Una criatura dibuixant / Foto: Cugat Mèdia

L'Ateneu i el Museu del Còmic han tancat una nova col·laboració amb la voluntat de generar lligams i enfortir sinergies. Per aquesta tardor, ambdues entitats presenten una programació conjunta amb 14 cursos d'Art i Manualitats per a infants, joves i adults que s'impartiran a les instal·lacions del Museu, al carrer de Castillejos. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer tan presencials a la seu de l'Ateneu com per la web d'aquesta entitat.

Tallers de còmic, manga, dibuix i pintura, il·lustració, il·lustració digital, disseny de personatges i manualitats, són alguns dels temes que es faran en aquests cursos conjunts que ofereixen l'Ateneu i el Museu del Còmic. El director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que 'en tot el possible el que volen és no reproduir tot el que es pugui fer sinó col·laborar i incrementar les activitats amb la gent que ho està fent i ho està fent molt bé'.

Els cursos per a infants són a partir de vuit anys i fins als 12; i els de joves a partir de 13 anys i tindran com a professor Rubén Sáez, que ha treballat per a editorials, revistes i ONG il·lustrant llibres de text i contes infantils i juvenils, a més de publicar diversos còmics. Sáez oferirà classes d'il·lustració, il·lustració digital, art i manualitats.

Qui vulgui endinsar-se al món del còmic o el dibuix i la pintura tindrà Ricardo Hermida, àlies Sr. Plástiko, al capdavant, que des de 2008 compagina la tasca de dibuixant en premsa i revistes com 'El Jueves' i 'Maldiva', entre d'altres; amb encàrrecs d'il·lustració i l'ensenyament.

El curs de disseny de personatges serà impartit per Víctor Gimènez, que publica històries curtes a llibres i revistes, fa il·lustració per encàrrec i dona classes a escoles especialitzades.

Ernest Sala serà professor de manga, especialitzat en còmic i il·lustració, que ha treballat en diferents àlbums col·lectius, revistes, còmics i llibres juvenils, publicant recentment la seva primera obra completa. També és professor de dibuix a l'Esola Joso de Barcelona i Sabadell.

Les inscripcions presencials a l'Ateneu es poden fer de dilluns a divendres de 9.15h a 13h i de 16.30h a 20.30h i dissabtes de 10h a 13h.


Toni Ramon

En tot el possible el que volem fer és no reproduir tot el que es puguir fer sinó col·laborar i incrementar d'aquesta manera les activitats però amb aquesta gent que ho està fent i ho està fent molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.