El concert de Gemma Humet Trio és la proposta de divendres del 'Sant Cugat a Escena'

L'espectacle, que es farà al Celler Modernista, es podrà seguir per 'streaming' a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Gemma Humet / Foto: Cedida

Gemma Humet / Foto: Cedida

Nova cita cultural aquest divendres amb el 'Sant Cugat a Escena' i el concert de Gemma Humet Trio. La proposta musical es podrà veure al Celler Modernista a les nou del vespre. L'espectacle, que té aforament limitat per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19, es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia.

Gemma Humet és, segons els experts, una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. Com a solista ha editat dos discs sota el segell Satélite K, 'Si canto enrere' (2015), produït per Pau Figueres; i 'Encara' (2017), produït per Carles 'Campi' Campón. També ha acompanyat la guitarra de Toti Soler en el disc 'Petita Festa' (Satélite K, 2018). Ha recollit diferents premis com el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d'Autor de l'any 2015. D'altra banda, ha col·laborat en més de 30 gravacions i discs i ha recorregut el país fent concerts arreu de la geografia i també en diferents països d'Europa, com França, Suïssa i Bèlgica, entre d'altres. Ha cantat, a més, al costat d'artistes com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach i Kepa Junkera.

La recaptació de les entrades del cicle, que també es podrà seguir també en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.