Una première mundial obre aquest divendres el 'Sant Cugat Fantàstic'

'Ill, Final Contagion', un film de terror sobre una epidèmia mundial, primer plat d'un programa amb nou sessions


  • Comparteix:

'Ill, Final Contagium' és l'estrella de la primera jornada

'Ill, Final Contagium' és l'estrella de la primera jornada

El 'Sant Cugat Fantàstic' torna a les pantalles santcugatenques en una edició que arrencarà amb una première mundial, la de la pel·lícula xilena 'Ill, Final Contagium'. Un film que tracta un tema d'actualitat, una pandèmia mundial que s'estén com la pólvora, i molt adient amb el certamen, que va haver-se d'ajornar pel coronavirus. Nou sessions amb llargmetratges, curts i xerrades que seran la segona part del festival que ha unit dues propostes tradicionalment separades, el 'Sant Cugat Fantàstic' i el 'Sang Cugat'.

Un monòleg d'Aureli del Pozo, el curt 'La última Navidad del universo' i la pel·lícula 'I am toxic', descrita com una barreja entre 'Mad Max' i 'The Walking Dead', completen la primera jornada del festival, que enguany ha hagut de limitar activitats habituals com la cercavila zombi. Tot plegat arrencarà a dos quarts de nou del vespre, amb un refrigeri de benvinguda mitja hora abans de les projeccions.

Dissabte, les sessions començaran a les quatre de la tarda i uniran un curt amb un llargmetratge, excepte l'última, la Marató de sang, amb un curt i dos llargs. També serà especial la tercera sessió, que girarà al voltant del satanisme. Un curt, 'Polter', un llargmetratge, 'An American Satan', dirigida per Aram Garriga, que just després participarà en un col·loqui amb Teresa Porqueras, autora del llibre 'Yo, Satanista'.

Diumenge tornarà a proposar quatre sessions a partir de les quatre de la tarda, però amb estructura més variada. Una marató de curts a partir de les vuit del vespre serà un dels plats forts d'una jornada que acabarà amb la sessió de clausura amb dos films catalans, el curt 'Static', de Marc Lespurt, i el llarg 'Lone Wolves', de Sergi Arnau.

Consulta la programació completa del festival a l'agenda de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.