L'Orquestra Simfònica Sant Cugat obre temporada reinventant-se a les xarxes socials

El concert dels 30 anys de l'Orquestra servirà per veure l'evolució històrica del grup


Temes relacionats

30 anys del primer concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (30/jun/20)

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat oferirà cada divendres un concert gratuït ( 1/abr/20)


  • Comparteix:

Foto de família de la presentació Orquestra Simfònica / Font: Mane Espinosa

Foto de família de la presentació Orquestra Simfònica / Font: Mane Espinosa

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha presentat la nova temporada aquest dissabte potenciant l'ús dels concerts setmanals per les xarxes socials i una decidida aposta per reinventar-se. El concert del 30è aniversari, ajornat per la Covid-19, es farà el 27 de novembre al Teatre-Auditori i serà un repàs evolutiu del grup musical. L'acte també servirà per reconèixer l'alcaldessa, Mireia Ingla, com a presidenta honorífica de l'Associació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha continuat amb la seva activitat, tot i l'aturada per la pandèmia de la Covid-19. El grup s'ha reinventat amb una aposta clara per les xarxes socials.

Concerts setmanals a través del web i per streaming han servit per connectar amb el públic i augmentar les visites al portal i el nombre d'usuaris. Una nova manera de seguir fent música.

Els jardins de l'Hotel Sant Cugat han estat l'escenari de la presentació amb una seixantena de persones amb mesures de seguretat. L'acte, presidit per l'alcaldessa Mireia Ingla, i amb la presidenta de la Fundació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Flora Puntos, ha servit perquè bona part del grup exhibís diferents actuacions musicals.

La temporada tindrà un concert cada mes i destaca el de l'aniversari dels 30 anys que serà el 27 de novembre. El concert de Valsos i Danses, al desembre, o el concert de Sant Jordi, el 23 d'abril, són algunes de les actuacions més destacades.

L'aposta d'aquesta campanya és potenciar els intèrprets i compositors catalans. L'eslògan concerts segurs i la música continua són trets característics de l'Orquestra, segons ha ressaltat Flora Puntos a la presentació.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha felicitat l'entitat per la bona feina feta i portar el nom de Sant Cugat per tot Catalunya. A més Ingla creu que en temps de confinament s'han reinventat per seguir apropant la música.








Flora Puntos

Ens hem hagut de reinventar per seguir endavant i aquesta aposta per gravar concerts continua.

Mireia Ingla

Estem molt satisfets de la feina que fa aquesta entitat i em trobo molt contenta en aquest entorn musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.