Emocions contingudes en el primer dia d'un 'Petits Camaleons' 'diferent' però 'necessari'

Infants i famílies han gaudit del primer dia de festival en una edició amb limitacions d'activitats, aforament i moviment


Temes relacionats

Blaumut: 'El Petits Camaleons és un concert diferent, però els nens sempre responen molt bé a la nostra música' ( 2/oct/20)

Els Amics de les Arts: 'Els nens, sembla que no, però són el públic més exigent' (29/set/20)


  • Comparteix:

Amb entrades i sortides esglaonades, mascareta, gel hidroalcohòlic i limitació de moviments, però infants i famílies han pogut gaudir de la 9a edició del 'Petits Camaleons'. Una edició adaptada al context de pandèmia però sense perdre l'essència del festival: ser un dels primers contactes amb la música en directe per als nens i nenes.

En aquest sentit, la majoria d'assistents amb qui ha pogut parlar Cugat Mèdia ha agraït que es fes el festival, malgrat els condicionants, i ha gaudit dels concerts. Infants i adults s'han fet sentir, malgrat la mascareta i han picat de mans i, fins i tot, ballat, tot i les restriccions de moviment. Grups i artistes com Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, Els Amics de les Arts, The Penguins i Doctor Prats han donat el tret de sortida d'un festival que continua fent vibrar el públic més menut, també en temps de pandèmia.

Diumenge serà el torn de Suu, Blaumut, Xiula i Dàmaris Gelabert per tancar una edició diferent, emotiva i, segons les famílies que hi han assistit, "necessària".


Famílies Petits Cama

Prou bé. No es pot ballar, has d'estar quiet, si cantes no ho saben, però està prou bé, com a mínim ho han pogut fer i la nena s'ho passa bé. / Sort que s'ha pogut fer, també per la cultura i la música. / Ha estat molt bé, tothom tranquil al seu lloc i amb mascaretes, i hem pogut gaudir del concert. / Creiem que és necessari que faci, adaptant-se a les mesures, però és necessari pel món de la cultura i els nens, per oblidar-nos una mica de tot el que està passant i passar una bona estona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.