Ja a la venda les entrades anticipades per a la nova edició de la Mostra de Teatre a Valldoreix

El cicle donarà el tret de sortida el 7 de novembre amb l'obra "Mi robot y yo"


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'edició 2020 de la Mostra de Teatre a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Detall del cartell de l'edició 2020 de la Mostra de Teatre a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

La Mostra de Teatre a Valldoreix ha posat a la venda les entrades anticipades per a l'edició 2020 que tindrà lloc tots els caps de setmana de novembre a les instal·lacions del recinte cultural valldoreixenc. Les entrades es poden adquirir a un preu de cinc euros cada representació i estan disponibles a l'Oficina de Cultura de l'EMD de Valldoreix, tan presencial com per telèfon. Enguany, i per la situació causada per la Covid-19, l'aforament als espectacles serà limitat. El tret de sortida al cicle teatral el donarà l'obra 'Mi robot y yo', a càrrec de la companyia Magma 2011, el 7 de novembre a les vuit del vespre a la Nau de Cultura.

El diumenge 15 de novembre a les sis de la tarda a la Nau de Cultura, el programa de la mostra oferirà la representació de la "Farsa del banyut apallissat" a càrrec del Cercle - Grup de Teatre dels Marxosos del Vallès.

La tercera parada de la mostra serà el diumenge 22 de novembre a les sis a la Nau de Cultura i tindrà un marcat caràcter musical, ja que pujaran a l'escenari els membres de la coral jove Music’Al Cor, que donaran veu i vida als personatges de la pel·lícula "El gran showman".

La cloenda del certamen escènic anirà a càrrec de la directora i actriu valldoreixenca Marta Angelat, qui dissabte 28 de novembre a partir de les vuit del vespre pujarà a l'escenari de la Sala del Casal de Cultura per representar el relat "Vides de gos". El text, escrit per ella mateixa, fa un repàs a la vida d'una dona a través dels seus gossos i està produïda per la companyia Q-ars Teatre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.