Obertes les inscripcions per al Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació

El Grup Barnils convoca la sisena edició del guardó, que es divideix en treballs per a mitjans nacionals i locals i comarcals


  • Comparteix:

Una imatge de l'entrega de premis de l'edició 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge de l'entrega de premis de l'edició 2019 / Foto: Cugat Mèdia

El Grup Barnils ha obert la convocatòria per al sisè Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació, que reconeix obres del gènere publicades per mitjans nacionals, comarcals i locals arreu dels Països Catalans. El termini per enviar originals s'ha obert aquest dimarts i es podran entregar fins al dia 15 de novembre. El guardó està obert tant a periodistes com a estudiants i reparteix dos premis de 1.500 euros, un per a obres publicades en mitjans nacionals i un altre per a publicacions locals i comarcals.

La convocatòria té en compte especialment "la varietat i riquesa de tècniques d'investigació periodística emprades" i inclou tant treballs en format paper com digital, radiofònic, audiovisual i multimèdia, que s'han de presentar telemàticament. L'entitat ha decidit convocar el premi aquest dimarts, coincidint amb els 80 anys del naixement de Barnils.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.