El jove talent català protagonitza el nou espectacle del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat

L'acte, que tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre al Celler Modernista, es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El Celler Modernista acollirà aquest nou espectacle del festival / Foto: Localpres

El Celler Modernista acollirà aquest nou espectacle del festival / Foto: Localpres

Tornen els actes presencials del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat amb l'espectacle 'Branques i ales', dirigit per Àngels Gregori i que comptarà amb cinc joves veus representatives del panorama poètic català. L'espectacle, que tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre al Celler Modernista, té un aforament limitat i es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia i del canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Joan Deusa, Anna Gas, Xavier Mas Craviotto, Carla Fajardo i Chantal Poch, cinc poetes joves nascuts als anys noranta, protagonitzen aquest espectacle que beu de la tradició i, al mateix temps, es rebel·la contra ella. L'espectacle és gratuït, però per assistir-hi cal inscripció prèvia a través de la web d'Eventbrite per garantir l'aforament i les distàncies.

El Festival Nacional de Poesia continuarà portant el millor d'aquest gènere d'àmbit català a la ciutat fins a l'1 de novembre, amb una programació híbrida amb actes presencials i en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.