El Teatre Auditori acull l'estrena i única funció a Catalunya del 'Romeu i Julieta' de Carmen Roche


  • Comparteix:

La versió coreogràfica de 'Romeu i Julieta', a càrrec del ballet de Carmen Roche, s'estrena aquest dissabte al Teatre Auditori, en la primera i única representació a tot Catalunya. 14 ballarins interpretaran aquesta versió del coreògraf Pascal Touzeau, que es basa en una combinació de llenguatge neoclàssic i contemporani.

El ballet de Carmen Roche arriba aquest dissabte al Teatre Auditori amb una versió del 'Romeu i Julieta' que ja ha portat arreu de l'Estat amb un èxit aclaparador. Amb coreografia de Pascal Touzeau i a partir de la música del compositor Sergei Prokofiev, el muntatge ha despertat l'expectació dels amants de la dansa a la nostra ciutat, ja que serà la primera i l'única representació que es veurà a Catalunya.

Carmen Roche, directora de la companyia de ballet que porta el seu nom, ha explicat a aquesta emissora que l'espectacle combina el llenguatge neoclàssic i el contemporani, i que està plena de matisos que enriqueixen la posada en escena. L'escoltem.

Carmen Roche

Es combinen varis estils del ballet neoclàssic així com amb el contemporàni. El llenguatge corporal de l'obra està ple de matissos.


El coreògraf Tozeau, per la seva banda, s'endinsa en la música de Prokofiev per explicar-nos una de les històries d'amor més importants de la literatura universal. Carmen Roche assegura que ha estat un repte portar a escena un projecte tant ambiciós, ja que la companyia la formen, només, catorze ballarins. La directora del ballet, explica que representar 'Romeu i Julieta' era una fita que volia fer realitat des de feia anys.

Carmen Roche

Tenia molta il.lusió en representar una obra clàssica, però per això la companyia necessitava adquirir el nivell tècnic adequat, que és molt alt.


Amb una preparació i assaig de l'obra que ha durat un any, Carmen Roche té la confiança de que l'espectacle sigui tot un èxit a la nostra ciutat, com ho ha sigut allà on s'ha portat.

Recordem que 'Romeu i Julieta' començarà a les 22 hores, i que com és habitual, hi haurà un assaig previ comentat, a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.