El florestà Joaquim Chancho mostra una panoràmica de la seva obra a L'Hospitalet


  • Comparteix:

La mostra es podrà visitar fins el 27 de març

La mostra es podrà visitar fins el 27 de març

L'artista florestà Joaquim Chancho inaugura avui al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de l'Hospitalet l'exposició 'Joaquim Chancho - Prospectiva 1973-2003' que repassa la trajectòria del pintor els darrers trenta anys. La mostra inclou un centenar de peces de gran format i es podrà veure fins el proper 27 de març.

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat acull des d'avui l'exposició 'Joaquim Chancho - Prospectiva 1973-2003' del pintor de La Floresta Joaquim Chancho. La mostra és un repàs de la trajectòria de l'artista des dels seus inicis en els primers anys de la dècada dels setanta del segle passat.

Chancho ha explicat que l'exposició consta d'un centenar d'obres de gran format alternant diverses tècniques. L'escoltem.

Joaquim Chancho

L'exposició consta d'un centenar de peces de gran format, alternant la pintura sobre paper i sobre tela amb el dibuix sobre paper


La mostra comença amb les primeres sèries de dibuixos en blanc i negre de l'any 73, que ja deixen entreveure el que serà una constant en el seu treball posterior. Es tracta d'unes sèries que denoten el gust de l'autor per les figures geomètriques.

El pintor s'ha felicitat per la iniciativa d'aquesta sala de l'Hospitalet i en especial del seu director, Xavier Gil, de qui ha sorgit la proposta de fer aquesta exposició. Escoltem Joaquim Chancho.

Joaquim Chancho

Va ser una proposta que em va fer el director del Tecla Sala i ells han posat tots els esforços perquè això sigui possible. Els estic molt agraït


Recordem que l'exposició es podrà veure al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, a l'Hospitalet de Llobregat, fins el 27 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.