Un recull de la història dels personatges de Marvel i DC arriba a Sant Cugat

El Museu del Còmic acull una nova exposició sobre l’origen i evolució dels superherois


  • Comparteix:

El Museu del Còmic va inaugurar 'Comic Heroes', una exposició sobre l’edat d’or dels còmics i el desenvolupament dels superherois més rellevants com Superman i Batman. Aquesta mostra està dividida en dues seccions, la primera, fa un repàs de l'edat d'or dels còmics americans i presenta un conjunt d'exemplars originals de dibuixants actuals, de nacionalitat espanyola, que dibuixen per Marvel i DC Comics, gràcies a això, podem contemplar l'evolució dels personatges d'aquestes companyies.

La segona secció està dedicada al que han estat i són els 'superherois' del còmic espanyol. Aquests, no són superherois com els que estem acostumats, però són personatges amb poders màgics o sobrenaturals. Podem trobar una gran varietat, des de 'Pafman' fins d’altres infantils i més antics com el 'Conejito Atómico' o 'Super Pumby'.

L'exposició -estrenada el 31 d'octubre- es podrà visitar al Museu del Còmic de Sant Cugat fins al 10 de gener de 2021. L'horari és de dimarts a divendres de 16 a 20 h, dissabtes de 10 a 14 h i 16 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. L'entrada general té un cost de 7 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.