L'Ateneu mostra el seu suport a La Unió

L'entitat aposta perquè es mantingui el consorci entre La Unió i l'Ajuntament


  • Comparteix:

Una acció reivindicativa pel futur de La Unió / Foto: Bastoners de Sant Cugat

Una acció reivindicativa pel futur de La Unió / Foto: Bastoners de Sant Cugat

L'Ateneu Santcugatenc fa costat als socis i membres de la junta directiva La Unió Santcugatenca 'en les decisions que prenguin per arribar a acords amb les administracions corresponents i vetllar per a la seva continuïtat com a entitat'. En un comunicat, l'Ateneu aposta perquè es mantingui el consorci entre La Unió i el consistori, 'corregint els defectes que s'hagin pogut cometre i donant valor a les virtuts que tenia quan es va negociar' per recuperar 'els acords del passat'. L'entitat també posa en valor que l'Ajuntament hagi fet 'un esforç econòmic considerable' en la remodelació de l'edifici de La Unió.

La situació de la Unió, pendent encara d'entrar a la nova seu, està aturada però no bloquejada. Després que tant la junta com les seccions hagin expressat el seu malestar per la proposta de l'Ajuntament de dissoldre el consorci, l'entitat ara espera una nova oferta del consistori per arribar a un acord "estable" i a llarg termini, i que un possible canvi de govern en les properes eleccions no el pugui tirar enrere.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.