L'Orquestra Simfònica Sant Cugat celebra el 30è aniversari amb un concert al Teatre-Auditori

El concert d'aquest divendres (20 h) farà un recorregut musical des del segle XVII fins a l’actualitat


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la orquestre simfònica de Sant Cugat / Foto: Localpress

Una imatge d'arxiu de la orquestre simfònica de Sant Cugat / Foto: Localpress

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) oferirà aquest divendres a les vuit del vespre el concert que commemora el seu 30è aniversari. L'acte es farà al Teatre-Auditori de manera presencial, però amb les limitacions que obliga el tram 1 de la desescalada. L'OSSC oferirà un recorregut per la història de la música que anirà des del segle XVII fins a l'actualitat, passant per la música barroca, la clàssica, el romanticisme, la música del segle XX i la del XXI.

També es mostrarà l'evolució orquestral, d'una petita formació de cambra es passarà a la gran orquestra simfònica i dos cors. El concert estarà dirigit pel director titular de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré i també hi participarà el Cor infantil de Sant Cugat i el Cor Aglepta.

L'acte es farà de manera presencial però respectant les mesures anti-Covid i les restriccions dictaminades per la Generalitat. Per aquesta raó l'acte tindrà un aforament limitat al 50%. A més, es respectarà la distància de seguretat deixant una butaca lliure entre els grups de compra. Les entrades es poden comprar amb antelació per observar el plànol de localitats disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.