'La Flauta Màgica' fa vibrar Sant Cugat amb el triomf del bé sobre el mal

El tenor Marc Sala i la soprano Laura Brasó han posat el segell santcugatenc a l'obra


  • Comparteix:

'La Flauta Màgica' ha fet vibrar el Teatre-Auditori aquest dimarts en un dels títols més coneguts i més representats de Mozart. Un conte de fades, amb tocs d'humor, ple de referències filosòfiques produït per l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya i amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica del Vallès. Cugat Mèdia ha retransmès l'espectacle per streaming.

El príncep Tamino, perseguit per una serp, s’interna en els dominis de la Reina de la Nit, que li mostra un retrat de la seva filla Pamina, segrestada pel malvat Sarastro. Tamino s'enamora de la noia en veure la seva imatge, i la Reina promet donar-li la mà de la seva filla si la rescata. Després de superar una sèrie de proves, els amants es reuneixen i demostren que el bé triomfa sobre el mal.

Marc Sala, que ha interpretat Tamino, i la soprano Laura Brasó, que interpreta el geni, han aportat el segell santcugatenc a l'espectacle.

L'obra és la cinquena funció que s'ha representat aquest 2020 i després de Sant Cugat segueix el tour per Manresa i Reus i tanca l'any al Palau de la Música.

El director musical de l'obra, Daniel Gil de Tejada, ressalta "l'èxit de públic de l'espectacle i la qualitat teatral existent a l'escenari".

L'espectacle ha tingut una durada de gairebé tres hores. L'òpera va ser estrenada el 1791 a Viena.








Daniel Gil de Tejada

És un espectacle que agrada molt amb un bon binomi entre música i teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.