La 4a Biennal de Fotografia arriba aquest dijous a Sant Cugat

La mostra pretén promoure la cultura fotogràfica a la ciutat i donar-la a conèixer als ciutadans


  • Comparteix:

Una de les fotografies de la Biennal, protagonista del cartell / Foto: Llorenç Pié

Una de les fotografies de la Biennal, protagonista del cartell / Foto: Llorenç Pié

La 4a Biennal de Fotografia, organitzada per Qgat Foto, s'inaugura oficialment aquest dijous a la Casa de Cultura a les set de la tarda. Els diferents treballs fotogràfics es podran veure a quatre seus expositives diferents fins al 16 de gener del 2021: la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura, la Sala Abacus, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i l'Ateneu.

En la Biennal d'enguany, QGat Foto aposta per consolidar la seva intenció inicial amb l'organització: donar suport el desenvolupament dels fotògrafs emergents en els seus projectes i apropar la cultura fotogràfica a la ciutadania, en un format d'exposició col·lectiva. "El principal objectiu de les biennals és difondre, potenciar i ajudar als fotògrafs santcugatencs a produir els seus treballs", explicava el comissari de l'exposició, Bernat Millet a Cugat Mèdia.

Alguns dels artistes que hi participen enguany són Artur Ribera, Elisenda Puig i Enric Curto. "S'han triat artistes molt innovadors amb una certa professionalitat i, dins de la Casa Cultura, que els englobo en la paraula 'flâneur'; el que m'ha inspirat a escollir els treballs és que tots tenen un viatge interior que no et deixa indiferent en veure les seves imatges", explica Millet.


Bernat Millet

El principal objectiu de les Biennals que organitzem des de QGat Foto és difondre, potenciar i ajudar als fotògrafs santcugatencs a produir els seus treballs. Tenim sponsorships com HP, l’Ajuntament de Sant Cugat està darrere o la Fundació La Caixa i això ens ajuda a poder produir els treballs. A la Casa de Cultura tenim cinc treballs dels membres seleccionats pel comissari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.