El Teatre-Auditori acomiada 2020 a cop de vals

Salvador Brotons ha dirigit el tradicional concert de valsos i danses que dona la benvinguda a l'any nou


  • Comparteix:

L'alegria del Concert de Valsos i Danses ha posat el punt final a un any difícil per al Teatre-Auditori. La música clàssica d'aquest espectacle que beu de la tradició vienesa ha sonat aquest dilluns a l'equipament santcugatenc al ritme de la batuta del mestre Salvador Brotons, que s'ha posat al capdavant de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Peces de compositors com Txaikovski, Strauss i el mateix Brotons han servit per enfilar el camí cap a un any nou en el qual ja es veu la llum al final del túnel.

L'any 1941 el Musikverein de Viena va acollir per primera vegada el concert de cap d'any, amb peces de la família Strauss. Amb els anys i gràcies al poder de la televisió, aquest va arribar a convertir-se en un dels esdeveniments amb més audiència arreu del món. Tot plegat, explica Brotons a Cugat Mèdia, ha acabat per imposar "una tradició arreu d'Europa i fins i tot als Estats Units".

Brotons no és pas un estrany per a l'escenari del Teatre-Auditori. "Sempre és un plaer venir aquí, el públic santcugatenc és molt entusiasta", ha celebrat el músic.


Salvador Brotons

El concert va imposar una tradició arreu del món. És una música molt agradable, festiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.