El Concurs de Pessebres de l'Ateneu ja té guanyadors

Aquesta edició, la 8a, ha estat la més participada, amb 33 pessebres


  • Comparteix:

Detall del pessebre guanyador de la categoria artística, de Santi Brustenga / Foto: Youtube Ateneu Santcugatenc

Detall del pessebre guanyador de la categoria artística, de Santi Brustenga / Foto: Youtube Ateneu Santcugatenc

L'Escola Viaró, Maria Baldrich, Rosa Sagalés i Santi Brustenga han obtingut els guardons de les quatre categories principals a la 8a edició del Concurs de Pessebres. Olga Simó, per la seva banda, ha estat la guanyadora del millor pessebre infantil i juvenil. La competició, organitzada per l'Ateneu Santcugatenc amb la col·laboració de l'Agrupació de Pessebristes local, ha batut el rècord de participació amb 33 pessebres presentats.

La participació ha estat la més alta de la història del concurs, tot i que aquesta edició del certamen ha patit algunes variacions a causa de la Covid-19. Per a competir en qualsevol de les quatre categories establertes que distingeixen entre el pessebre popular, l'artístic, l'innovador i el col·lectiu, calia enviar fotografies i vídeos juntament amb la inscripció.

A la categoria de pessebre col·lectiu, s'ha atorgat l'accèssit a la llibreria El Xamfrà; el tercer premi, a l'Òptica Mira-sol; el segon, a l'Escola Santa Isabel; i el primer premi, a l'Escola Infantil Viaró. Com a pessebre més innovador ha estat seleccionat, en primer lloc, el de Maria Baldrich. El segon i tercer lloc l'han guanyat Marc Rossel i Xavier Figueras, respectivament.

Pel que fa a la categoria de pessebre popular, l'accèssit l'ha rebut Rosa Maria Rifà; el tercer premi, Pepita Tortosa; el segon, Miquel Ursul; i el primer, Rosa Sagalés. Finalment, a la categoria del pessebre artístic ha quedat en tercer lloc Maria Rosa Llunell; en segon lloc, José Manuel Rodriguez Arias García i les seves netes, Carlota i Blanca; i en primer lloc ha estat guardonat Santi Brustenga.

El president de l'Agrupació de Pessebristes, Andreu Campos; el soci de l'Ateneu i artista Jaume Ibars; i la dissenyadora gràfica Anna Ibars han conformat el jurat del concurs. Els premis han estat productes cedits per la Pastisseria Sàbat, Vins Noè, Òmnium Cultural i l'Ateneu Santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.