Yelmo tanca temporalment les sales de cinema de Sant Cugat

A causa de la pandèmia, el grup Yelmo abaixa la persiana durant almenys 15 dies gairebé a tot l'Estat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les sales Yelmo a Sant Cugat / Foto: Yelmo Cines

Imatge d'arxiu de les sales Yelmo a Sant Cugat / Foto: Yelmo Cines

El poc públic i la falta d'estrenes que incentivin la cartellera estan fent abaixar la persiana de molts cinemes. L'última cadena que ha anunciat un tancament temporal de portes ha estat els Yelmo, que a Catalunya té set sales, entre elles una a Sant Cugat, al Centre Comercial. En el conjunt de l'Estat, només mantindrà oberts els de Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. La cadena Ocine també ha afegit dos nous cinemes als que ja tenia tancats: Tudela i Mendibil d'Irún. A Catalunya, Ocine manté oberts els centre de Les Gavarres de Tarragona, Girona, Granollers i Màgic de Badalona, mentre que ha tancat els de Platja d'Aro, Blanes, Arenys, Sant Celoni, El Vendrell, Vila-seca i Roquetes.

Fonts de la cadena Ocine han manifestat a l'ACN que els tancaments són tots "temporals" i que l'objectiu és "continuar oberts més endavant". "Els cinemes tancats obriran quan les roselles comencin a florir", avancen. Alhora, reclamen més ajudes per a l'exhibició que, com els teatres i els museus, "forma part de la identitat cultural de cada poble".

El grup Cinesa va decidir tancar part de les seves sales de l'11 fins al 28 de gener, entre les quals hi ha els cinemes catalans Llobregat Centre, SOM Multiespai i Diagonal Mar. "Tanquem, per tornar amb més força i màgia", van destacar al web del grup. Així mateix, la resta de les seves sales del grup només tancaran els dilluns i dimarts i estaran obertes de dimecres a diumenge també fins al 28 de gener. En el cas de Catalunya, el canvi d'horaris afectarà els cinemes de La Maquinista, Diagonal, LUXE Barnasud i Mataró Parc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.