Pedro Guerra inicia avui al Teatre Auditori una gira per municipis de la província de Barcelona


  • Comparteix:

El cantautor canari presentarà el seu últim treball, 'Bolsillos'

El cantautor canari presentarà el seu últim treball, 'Bolsillos'

El cantautor canari Pedro Guerra porta aquesta nit al Teatre Auditori el seu últim disc, 'Bolsillos', en el primer concert d'una gira per una desena de teatres municipals de la província de Barcelona. Pedro Guerra presentarà les 14 cançons del seu últim treball discogràfic, amb l'únic acompanyament de la seva guitarra, en un concert que coincideix amb el desè aniversari de la publicació del primer disc del cantant.

Fa 10 anys, Pedro Guerra va aterrar a Madrid procedent de les Illes Canàries amb un bon grapat de cançons que es van convertir en el seu primer disc, 'Golosinas'. Una dècada més tard, i després de diverses experimentacions, el cantautor canari torna als orígens amb un nou disc intimista, acompanyat únicament pels acords de la seva guitarra. 'Bolsillos' és el títol del setè treball de Pedro Guerra, que inclou 14 cançons compostes, cantades i produïdes pel propi cantant.

Pedro Guerra s'allunya en aquest disc de les experimentacions passades i torna als patrons clàssics dels cantautors, on el més important és la lletra i la melodia.

Pedro Guerra

En aquest disc no pretenc innovar ni buscar un nou camí musical. És una mostra de cançons noves, amb una austeritat absoluta.


A 'Bolsillos', Pedro Guerra aborda temàtiques socials i parla de qüestions com la televisió actual, les misèries de la cultura occidental, la repressió franquista o el consumisme insolidari. Es tracta d'un disc compromès, com els anteriors del cantant canari, però més explícit que les seves antigues produccions.

Pedro Guerra

Els anteriors discos també eren compromesos, però des d'altres punts de vista. Les cançons d'amor també són compromeses.


Pedro Guerra actua aquesta nit, a les 10, al Teatre Auditori, i després iniciarà una gira per 10 teatres municipals més de la província de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.