El públic embogeix amb el retorn de Manel a Sant Cugat

"És sorprenent que havent-hi la meitat del públic t'arribi la mateixa energia que abans", Guillem Gisbert, cantant de Manel


  • Comparteix:

El grup català Manel retorna als escenaris després de cinc mesos d'aturada. Aquest dissabte han ofert un doble concert al Teatre-Auditori després d'una primera actuació, la setmana passada, a Terrassa. El grup de folk-pop ha captivat al públic amb les cançons del seu darrer àlbum, 'Per la bona gent', estrenat l'any 2019.

El concert s'havia de fer el passat 28 de novembre, però per les restriccions del confinament municipal, es va ajornar a aquest dissabte. Per complir les mesures de seguretat, el concert s'ha realitzat en dos torns amb un 50% d'aforament. El cantant del grup Manel, Guillem Gisbert, treu importància a la reducció de l'aforament perquè "des de l'escenari no es nota molt la diferència".

A més, el cantant català admet que tornar als escenaris amb aquestes circumstàncies és "un bon invent perquè podem continuar treballant i estem molt contents de poder tornar a fer-ho". Guillem explica que seguiran cantant aquest àlbum abans de presentar un nou, perquè "tenim un disc que és nou i vell alhora, amb un recorregut estrany que encara hem d'explotar".






Guillem Gisbert

La veu del públic és igual, és sorprenent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.