Pedro Guerra omple el Teatre Auditori amb un públic totalment entregat


  • Comparteix:

Acompanya només de la seva guitarra, el músic s'ha ficat a la butxca les més 650 persones que han omplert el teatre

Acompanya només de la seva guitarra, el músic s'ha ficat a la butxca les més 650 persones que han omplert el teatre

El cantautor canari Pedro Guerra ha donat el tret de sortida a la seva gira per Catalunya amb un concert de luxe a la nostra ciutat. Només acompanyat de la seva guitarra, Guerra ha seduït les més de 650 persones que han omplert el Teatre Auditori i que no han deixat de corejar els temes més emblemàtics del cantant canari ni tampoc les cançons del seu darrer àlbum, 'Bolsillos'.

Tot i la seva timidesa aparent, Pedro Guerra ha pujat dalt de l'escenari del Teatre Auditori només acompanyat de la seva guitarra, i ja a la primera cançó s'ha ficat el públic a la butxaca. Fent gala d'una gran simpatia, el cantatutor canari ha presentat els temes del seu darrer treball, titulat 'Bolsillos' però no ha oblidat tampoc algunes de les seves cançons més emblemàtiques com la mítica 'Contamíname', títol que dóna nom també a la seva ONG.

En cada ocasió, el músic ha explicat l'origen i el perquè de les lletres. El mateix Guerra també ha explicat que aquest darrer treball és el més semblant als seus inicis com a cantautor ara fa deu anys.

Pedro Guerra

Quan vaig gravar el disc no pensava que cumplís deu anys ni que hagués d'assemblar-se al primer, però certament si s'assebla a algun disc és al primer


El públic ha agraït en tot moment l'entrega del cantant i així ho ha demostrat corejant les lletres. La bona sintonia entre Guerra i els espectadors santcugatencs s'ha reflectit en una actuació de quasi dues hores de durada, inclosos 3 bisos. Guerra ha destacat que el fet de fer una gira per ciutats més petites li permet visitar llocs en els que no havia actuat abans.

Pedro Guerra

És una bona oportunitat molt interessant perquè et permet tocar en llocs en els que és més complicat tocar normalment


Recordem que aquest concert s'emmarcava dins les activitats de la Nit més Jove i que ha donat també el tret de sortida a la gira que Guerra farà per Catalunya per presentar el seu darrer treball, un gira que el portarà entre d'altres ciutats per la Garriga, Manresa, l'Hospitalet i Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.