Els Stay Homas triomfen als Premis Enderrock amb tres guardons

El trio fa ple en el premi popular: Millor cançó de pop-rock, Millor directe i Millor artista revelació


  • Comparteix:

Stay Homas rebent un premi a la gala dels Premis Enderrock 2021 / Foto: ACN

Stay Homas rebent un premi a la gala dels Premis Enderrock 2021 / Foto: ACN

El trio Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet entre els integrants, ha estat el gran triomfador dels premis Enderrock 2021. El grup ha estat guardonat a les tres categories del vot popular a les que estava nominat: Millor cançó de pop-rock per 'The Bright Side', gravada amb Oques Grasses; Millor directe i Millor artista revelació. Els músics han reivindicat la importància dels concerts i han assegurat que els directes no es poden barrejar amb les actuacions que feien durant el confinament.

Per altra banda, Sílvia Pérez Cruz ha guanyat els dos premis que estava nominada: el de millor disc de cançó d'autor amb 'Farsa' i el millor disc de jazz amb 'MA: Live in Tokyo'. Miki Núñez i Buhos també s'han emportat dos premis en una gala que s'ha fet aquest dijous al vespre a l'Auditori de Girona.

Una cerimònia diferent

La gala, celebrada a l'Auditori de Girona, ha suposat la trobada de forma presencial després d'un any de pandèmia del públic amb els artistes i personalitats de l'entorn musical. Per a la celebració d'aquesta edició, els 256 artistes convidats han hagut de passar un test d'antígens entre altres mesures contra la Covid-19.

El director del grup editorial Enderrock, Lluís Gendrau, ha aprofitat per recordar que no s'ha registrat cap cas positiu entre el públic i això "garanteix una cultura segura". A més, Gendrau ha recriminat al Govern que amb el confinament comarcal "prohibeixi a la pràctica" esdeveniments com la gala que s'ha fet aquest dijous a la nit, ja que la majoria dels assistents no podria anar-hi. Per això ha reclamat l'aprovació del "salconduit cultural".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.