El Pot Petit omple d'il·lusió i música el Teatre-Auditori amb el seu espectacle infantil

Petits i grans han gaudit d'una nova aventura amb en Pau, la Jana i la Melmelada Band


  • Comparteix:

Els infants de Sant Cugat han tornat a gaudir de la il·lusió i l'energia positiva del Pot Petit amb un concert aquest diumenge al Teatre-Auditori. Amb entrades exhaurides, l'espectacle ha portat a les famílies a una nova aventura amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band a través de música, dansa, teatre, titelles i molt més. En aquesta ocasió, els beneficis es destinaran a l'ONG Dream Nepal que té l'objectiu general d'atendre les necessitats primàries dels infants d'aquest país asiàtic que tenen les seves mares a la presó.

Aquest nou espectacle és "una gran aventura", com explicar l'actor Siddartha Vargas, que fa d'en Pau, en què fan un recorregut per les cançons "velles i emblemàtiques" del grup musical i incorpora peces de l'últim disc, 'L'aventura'.

El Pot Petit ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori després d'uns mesos complicats a causa de la Covid-19. De fet, aquesta representació havia de tenir lloc el novembre de 2020, però es va ajornar a causa de la pandèmia. L'actriu i cantant Helena Bagué, la Jana del Pot Petit, ha assegurat que veuen com la gent va al concert "més eufòrica". Pel grup musical, cada espectacle "és molt emocionant" perquè la resposta del públic "és molt bèstia, estan entregats i ho donen tot", afegeix l'actriu.

L'espectacle del grup musical ha comptat amb la presentació de l'actor Pep Plaza i representants de l'ONG que han donat a conèixer els detalls del seu projecte.








Siddartha Vargas (Pau)

És un espectacle que és una gran aventura que passa amb els personatge de dins del Pot, la Mel i serà un recorregut per cançons velles i emblemàtiques i altres de l'últim disc, 'L'aventura'.

Helena Bagué (Jana)

La gent ve més eufòrica que mai a veure concerts perquè tots tenim moltes ganes de poder començar a fer vida normal i anar a veure espectacles. Cada concert que fem és molt emocionant perquè la resposta de la gent és molt bèstia, estan entregats i ho donen tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.