'Ferides d'Exili', el nou llibre del santcugatenc Roger Tugas

El llibre, escrit conjuntament amb la també periodista Mònica Hernàndez, recull el testimoni de Lluís Llach, Carles Puigdemont o Marta Rovira


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del llibre 'Ferides d'Exili' a Barcelona  / Foto: Cedida

Imatge de la presentació del llibre 'Ferides d'Exili' a Barcelona / Foto: Cedida

'Ferides d'Exili', l'últim llibre del periodista santcugatenc Roger Tugas, escrit conjuntament amb la periodista Mònica Hernàndez, parla sobre els exiliats de l'època del tardofranquisme i la transició, i també els de l'1 d'Octubre. Dos exilis que, malgrat ser evidentment diferents per les èpoques tan dispars en les que han succeït, també tenen punts de connexió, segons els autors. La publicació narra les diferents històries d'exili a través de les vivències de personalitats com Carles Puigdemont, Lluís Llach, Marta Rovira, Lluís Puig o el raper Valtònyc, entre altres.

Roger Tugas explica a Cugat Mèdia que el llibre "no és polític en el sentit que parli de qüestions d'actualitat estricta, sinó que parla més de les persones", unes persones les quals no acostuma a emergir la seva visió més personal.

Entre tots els testimonis que apareixen al relat, Tugas subratlla la participació del raper mallorquí Valtònyc, qui assegura que "es despulla emocionalment i explica una situació personal bastant dura".





Roger Tugas

"No és un llibre polític en el sentit de què parli de qüestions d'actualitat estricta, sinó que parla més de les persones".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.