El 2n concurs de vídeo poemes de l'Ateneu rep 17 propostes

El certamen anunciarà els tres finalistes el 3 de maig i el públic escollirà el guanyador


  • Comparteix:

Exterior de l'edifici de l'Ateneu Santcugatenc / Foto: L'Ateneu

Exterior de l'edifici de l'Ateneu Santcugatenc / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc organitza per segon any consecutiu el Concurs de vídeo poemes amb motiu de la Diada de Sant Jordi. L'any passat, durant el confinament, van engegar el projecte, on van participar 17 concursants; a l'edició d'enguany repeteixen xifra. Un jurat conformat per representants de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural triarà els tres finalistes, que s'anunciaran el dilluns vinent, 3 de maig. El guanyador serà escollit pel públic a través d'una votació, i gaudirà d'un curs gratuït a escollir d'entre els que ofereix l'Ateneu.

Els vídeo poemes es poden visualitzar a través del Canal de YouTube de l'Ateneu Santcugatenc, o bé, a través de la pàgina web de l'Ateneu. D'entre els vídeo poemes presentats, es troben interpretacions d'autors coneguts com Gabriel Ferrater, Maria Mercè Marçal o Salvador Espriu, però també hi ha poemes originals recitats pels mateixos autors.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.