'Greus qüestions' comença la seva gira al Teatre Auditori amb gran èxit de públic


  • Comparteix:

L'actor santcugatenc Jordi Bosch és un dels protagonistes

L'actor santcugatenc Jordi Bosch és un dels protagonistes

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres per veure el muntatge 'Greus qüestions', d'Eduardo Mendoza. L'obra, protagonitzada pel santcugatenc Jordi Bosch i dirigida per Rosa Novell. ha engegat a la nostra ciutat una gira que la portarà pels principals teatres de Catalunya.

Daniel, Pere Eugeni Font, acaba de morir i arriba al cel on és sotmès a un estrany interrogatori per part de Tobies, el personatge interpretat per Jordi Bosch. Així arrenca 'Greus qüestions', l'obra que aquest divendres ha omplert el Teatre Auditori de gom a gom. Per Jordi Bosch, el fet que només hi hagi dos personatges a escena fa que el ritme de l'obra sigui molt elevat.

Jordi Bosch

Som dos i hi ha poca alternativa, això fa que els diàlegs siguin molt picats, amb un ritme molt ràpid


L'obra, que ha durat al voltant d'una hora i quart, parla de la perplexitat de l'individu que no entén una realitat diferent a la pròpia, una constant de l'obra d'Eduardo Mendoza, autor entre d'altres de 'Sin noticias de Gurb'.

Tot i que el muntatge 'Greus qüestions' fins ara només s'havia representat a la sala Muntaner de Barcelona, un teatre molt més petit que el Teatre Auditori, per a l'actor Pere Eugeni Font el canvi de sala i sobretot de dimensions no ha suposat un problema.

Pere Eugeni Font

Venir a Sant Cugat sempre afecta perquè l'auditori és molt gran i has d'anar més a fons, però de seguida se li agafa la mida


'Greus qüestions' ha engegat a la nostra ciutat la gira que la portarà per altres ciutats de Catalunya. Aquest cap de setmana visita Granollers i Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.