Sant Cugat esdevé per primer cop escenari del Primavera Life Lied Festival

La programació del festival inclou dos concerts al Claustre del Monestir i un curs de màster a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Imatge del cartell on s'anuncia el concert del recital de Lied d'aquest dissabte al Claustre del Monestir / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del cartell on s'anuncia el concert del recital de Lied d'aquest dissabte al Claustre del Monestir / Foto: Cugat Mèdia

El Primavera Life aterra a Sant Cugat, que esdevé per primera vegada nou escenari del festival. L'esdeveniment forma part de la programació del Festival Lied Victòria de los Ángeles-LIFE VICTORIA, impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles, que manté viu el llegat de la soprano santcugatenca. El Primavera Life de Sant Cugat, inclòs al 'Viu la Clàssica Sant Cugat', acollirà una master-class a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i dos Concerts al Claustre del Monestir.

Les activitats estan plenament relacionades amb la formació i el suport a nous talents de la forma musical clàssica. Aquest dissabte a les 12.30 h el Claustre del Monestir acollirà un Recital de Lied amb dos duets de l'Académie de l'Abbaye de Royaumont. El primer serà el de la soprano Elena Harsányi amb Toni Ming Geiger el Piano, i el segon el de la mezzosoprano Victorie Brunel amb Gaspard Dehaene al piano.

Del 12 al 14 de maig l'Escola Municipal Victòria dels Àngels acollirà una 'Masterclass' de la mà del tenor David Alegret, el pianista Rubén Fernández Aguirre i amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya. El dissabte 15 de maig hi haurà el recital final dels alumnes participants de les 'masterclasses' impartides.

El preu de les entrades als concerts serà de 10 euros, tret del recital final de la 'Masterclass' que serà gratuït, amb reserva prèvia d’invitació. Les entrades es poden trobar a la web de l'Ajuntament de Sant Cugat ,a la web oficial del festival Life Victoria i al portal d'EventBrite.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.