El Dia Internacional dels Museus aposta per la presencialitat i l'obertura de les seves portes

El col·lectiu de Museus de Sant Cugat ha planificat un seguit d'activitats que busca promoure el patrimoni cultural santcugatenc


  • Comparteix:

Els Museus de Sant Cugat organitzaran un seguit d'activitats gratuïtes / Foto: Cugat Mèdia

Els Museus de Sant Cugat organitzaran un seguit d'activitats gratuïtes / Foto: Cugat Mèdia

El col·lectiu de Museus de Sant Cugat organitza, des d'aquest divendres i fins diumenge, un seguit de jornades culturals de portes obertes amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que enguany gira entorn de la situació actual i futurible dels museus, és promoure la importància del patrimoni històric i cultural de la ciutat.

Tal com ja va succeir l'any passat, l'associació de Museus de Sant Cugat vol afegir-se a la celebració del Dia Internacional, tot obrint les portes de forma gratuïta durant el cap de setmana del 14 al 16 de maig. Ara bé, tenint en compte les restriccions d'aforament a causa de la Covid-19, tots aquells visitants que s'hi vulguin acostar hauran de fer una reserva prèvia.

De la mateixa manera, també s'ha seleccionat aquesta data perquè el dissabte 15 de maig se celebrarà la Nit dels Museus, una jornada especial que busca recuperar la tradició de visitar aquests espais culturals vespertins i nocturns, que són força menys habituals.

Pel que fa a les jornades, que s'iniciaran el divendres 14 de maig amb els Parlaments Institucionals i la conferència inaugural "Vila i Monestir: unes relacions conflictives" a càrrec de Jordi Casas i Domènec Miquel 18.30 h, en destaquen la visita comentada del dissabte a la Casa-Museu Cal Gerrer i la visita guiada del diumenge al Claustre del Monestir i al Celler cooperatiu, així com visita i taller per a famílies al Museu del Còmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.