L'EMD de Valldoreix enceta el cicle de cinema d'entitats i la Mediterrània amb 'La sonrisa de mi madre'


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha engegat amb èxit el cicle de cinema amb la pel·lícula 'La sonrisa de mi madre', inclosa dins la secció dedicada a la Mediterrània. Tot i alguns problemes tècnics, la Nau de Cultura s'ha omplert amb motiu d'aquesta primera sessió.

'Master and Comander', 'El último harén', 'Mar adentro' o 'Un crimen en el paraíso' són algunes de les pel·lícules programades en el cicle de cinema que ha organitzat l'EMD de Valldoreix, i que s'està celebrant el primer i el tercer divendres de cada mes fins l'estiu. Aquest divendres la pel·lícula 'La sonrisa de mi madre' ha donat el tret de sortida al cicle amb una bona assistència però amb alguns problemes de soroll per culpa del sistema de refrigeració.

Des de l'EMD s'ha volgut destacar que les característiques del cicle fan d'aquesta activitat un important element de cohesió entre la gent de Valldoreix. Així ho ha explicat Josep Casadellà, vocal de Serveis Personals de l'EMD.

Josep Casadellà

Una de les coses que jo crec que és bonica és que no és que una entitat fa una pel·lícula i la coloca. És el consell de totes les entitats el que decideix sobre quines pel·lícules es fan al poble. Actua com un element de poble, de cohesió entre la gent de Valldoreix


En el plantejament del cicle s'ha buscat que tant les pel·lícules seleccionades per un consell d'experts, en el cas del cicle dedicat a la Mediterrània, com les triades per les entitats fossin riques culturalment i fessin reflexionar els espectadors. És per això que tots els passis de les pel·lícules triades per les entitats acabaran amb un petit cinefòrum. Escoltem Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Tothom ha plantejat un tipus de pel·lícules que fossin riques culturalmetn, que fessin reflexionar la gent, que fossin d'una certa qualitat cultural. Les que són del consell d'experts es projecten i cadascú es porta les seves reflexions a casa, però en canvi les entitats preveuen fer un petit debat després de cada pel·lícula


La propera pel·lícula del cicle serà 'La misión' el divendres 18 de febrer, pel·lícula escollida per les entitats i que es passarà a la Nau de Cultura de Valldoreix a dos quart de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.