El Dia Internacional de la Música farà ballar Sant Cugat a diferents ritmes aquest dissabte

La Taula d'Arts Escèniques Musicals organitza una jornada que s'allargarà tot el dia


  • Comparteix:

Imatge d'anteriors edicions del Dia Mundial de la música / Foto: Premsa Ajuntament

Imatge d'anteriors edicions del Dia Mundial de la música / Foto: Premsa Ajuntament

La música ressonarà a Sant Cugat aquest dissabte, amb motiu del Dia Internacional de la Música. La Taula d'Arts Escèniques Musicals, formada per diferents entitats musicals i escoles de música de la ciutat, ha organitzat juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament un programa amb actuacions a l'aire lliure durant tot el dia. La 9a edició de la iniciativa es repartirà en tres emplaçaments del Parc Central, on se seguiran les mesures de seguretat anti-Covid: espai amb aforament limitat i perimetrat, distància, mascareta i registre d'accés.

La programació d'enguany inclou propostes per a tots els gustos. El públic podrà gaudir d'actuacions d'orquestres, bandes, combos de música moderna, corals, música tradicional, grups de cambra, batucada i havaneres, i molt més. Les propostes es repartiran, d'11 h a 14 h i de 17 h a 21 h, en tres escenaris diferents del Parc Central: la pista esportiva, a l'espai amb arbrat a tocar del pont a sota del carrer de Pere Serra i a l'escenari sota el pont gran del parc. Tot i que el Dia Internacional de la Música és el 21 de juny, la proposta s'avança a dissabte per poder fer arribar la música a més gent.

Foto: Cugat Mèdia
Aquesta és la programació prevista pel dissabte 19 de juny.


Després de més d'un any de pandèmia, la Comissió de la Taula de Música ha volgut tornar a apropar la música en viu a la ciutadania amb una proposta adaptada a les restriccions. Per això, ha escollit com a escenari el Parc Central, un espai obert i envoltat de natura.

La programació d'enguany també compta amb la participació de La Pua-Oficina Musical que, amb motiu del seu 6è aniversari, ha programat dos concerts gratuïts a la terrassa del Casal Torreblanca. Primer, Marina BBface & Frank Montasell a les 20 h i, a les 21.30 h, Pepe Nada.

També celebraran la jornada l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música amb un concert del Duo Pekata Mundi a les 19.30 h. L'entrada és gratuïta, però cal reservar invitació en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.