'Fem un museu' plasma les emocions de la pandèmia a través del cinema mut

Aquesta és la 12a edició del projecte d'inclusió social dels Museus de Sant Cugat


  • Comparteix:

Participants i organitzadors de 'Fem un museu' / Foto: Laura Gonz (Ajuntament de Sant Cugat)

Participants i organitzadors de 'Fem un museu' / Foto: Laura Gonz (Ajuntament de Sant Cugat)

El cinema mut ha estat el protagonista de la 12a edició de 'Fem un museu', la iniciativa dels Museus de Sant Cugat per fer accessible l'art i la cultura a les persones amb diversitat funcional. En aquesta ocasió, els 12 participants s'han convertit en actors i actrius d'un curtmetratge, a través del qual han plasmat les diferents emocions que han experimentat arran de la pandèmia. El resultat s'ha mostrat, aquest dimecres, al Claustre del Monestir.

La cloenda també ha servit d'entrega de premis, i tots els participants han recollit un obsequi de reconeixement. "Per ser la portadora de bones notícies", "per la seva capacitat de fer abraçades de qualitat" o "per les seves paraules justes" són algunes de les qualitats que han destacat els responsables del projecte, Marc Quévy i Vera Giró.

Quévy ha volgut destacar "el valor humà, el respecte, la bona disposició i l'entusiasme" de tots els participants. Per la seva banda, Giró ha agraït haver pogut participar en aquest projecte "que ha suposat un petit parèntesi de les nostres vides, gràcies a l'energia positiva de tothom".

A l'acte hi han assistit, també, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy. Ingla ha destacat "l'objectiu de fer accessible la cultura i l'art" d'aquest projecte, i ha valorat "les iniciatives que interpel·len tothom, on tothom es pot expressar sense límits".


Mireia Ingla

Aquesta aventura té un objectiu molt concret, que és fer accessible la cultura, l'art, i per això ho fem en aquest lloc tan bonic. Té per objecte apropar l'art a totes les persones, a les persones amb diverses capacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.