El Dia Internacional de la Música inunda Sant Cugat de propostes per a tots els gustos

En aquesta 9a edició hi han participat una vintena d'entitats i escoles de música de la Taula d'Arts Escèniques Musicals


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha inundat de música aquest dissabte amb motiu del seu Dia Internacional. La Taula d'Arts Escèniques Musicals, formada per diferents entitats musicals i escoles de música de la ciutat, ha preparat un programa amb la col·laboració de l'Ajuntament que, durant tot el dia, ha ofert propostes per a tots els gustos repartides pel Parc Central. La 9a edició de la iniciativa ha comptat amb prop d'una quarantena d'actuacions d'orquestres, bandes, combos de música moderna, corals, música tradicional, grups de cambra, batucada, havaneres i molt més.

La pista esportiva del Parc Central, l'espai amb arbrat a tocar del pont a sota del carrer de Pere Serra i a l'espai sota el pont gran del parc s'han convertit en els tres escenaris principals de la celebració del Dia Internacional de la Música. Les actuacions s'han fet a l'aire lliure i han seguit les mesures de seguretat anti-Covid: espai amb aforament limitat i perimetrat, distància, mascareta i registre d'accés. Tot i que el Dia Internacional de la Música és el 21 de juny, la proposta s'ha avançat a aquest dissabte per poder fer arribar la música a més gent.

En aquesta 9a edició hi han participat una vintena d'entitats i escoles de música de la Taula d'Arts Escèniques Musicals. La programació d'enguany s'ha completat amb els concerts de Marina BBface & Frank Montasell i Pepe Nada organitzats per La Pua-Oficina Musical, amb motiu del seu 6è aniversari; i una actuació del Duo Pekata Mundi a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música.

La directora de l'Escola Fusió, Gemma Navarra, ha ressaltat la felicitat que suposa fer espectacles amb públic i omplir el Parc Central de música.




Gemma Navarra

Valorem molt positivament aquest dia. Més de 150 persones han omplert de música el Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.