La mezzosoprano Häsler rep una calurosa rebuda en el concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat


  • Comparteix:

Al concert es van interpretar obres d'autors com  Mozart, Puccini, Verdi i Bizet

Al concert es van interpretar obres d'autors com Mozart, Puccini, Verdi i Bizet

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha omplert de gom a gom l'Auditori aquest divendres amb un concert d'obertures i àries d'òpera d'autors tant coneguts com Mozart, Bizet Puccini i Verdi. El concert, dirigit per Josep Ferré, ha suposat l'estrena a la nostra ciutat de la mezzosoprano santcugatenca Ana Maria Häsler que ha rebut la calurosa benvinguda del públic.

L'òpera ha tornat al Teatre Auditori aquesta setmana i ho ha fet per la porta gran. Amb les butaques plenes el públic santcugatenc ha pogut escoltar obertures i àries d'òpera de Mozart, Bizet, Puccini i Verdi de la ma de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i els cors Aulos i de Cambra Dyapasón. El director de l'orquestra, Josep Ferré, s'ha mostrat molt satisfet de com ha anat el concert i de l'acollida que ha tingut la mezzosoprano santcugatenca Ana Maria Häsler.

Josep Ferré

Ha estat un èxit , l'escalf del públic amb l'Ana Maria ha estat impressionant, i estem molt cotents que hagi debutat amb nosaltres


I és que per Häsler ha estat un moment molt emocionant quan ha debutat davant del públic de la seva ciutat després d'haver actuat per teatres de tota Europa. Escoltem-la.

Ana Maria Hösner

Ha estat molt emocionant perquè és el primer cop que canto a casa i feia temps que ho estava esperant


Per últim recordem que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat torna a actuar aquest diumenge a les 11:30 al Teatre Auditori dins de la programació familiar 'El món de l'òpera', ho farà de nou amb la mezzosoprano Häsler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.