El Teatre Auditori es torna a omplir per assistir al segon concert familiar d'òpera d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Al concert també hi ha actuat el cor Aulos i la Cambra Dyapasón

Al concert també hi ha actuat el cor Aulos i la Cambra Dyapasón

El Teatre Auditori s'ha tornat a omplir aquest diumenge per veure el segon concert del programa 'El món de l'òpera' a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L'espectacle ha permès escoltar obres de Mozart, Bizet, Puccini i Verdi, així com l'estrena de dos fragments del compositor santcugatenc Emundo Eckart. Els dos concerts d'aquest cap de setmana han suposat l'estrena de la mezzosoprano Ana Häsler davant el seu públic.

En aquesta ocasió el concert ha comptat amb els comentaris del presentador Frederic Sesé, que ha contribuït ha introduir un element pedagògic en l'obra. Durant el concert, d'una hora de durada aproximadament, s'han pogut escoltar obres de Mozart, Bizet, Puccini i Verdi, alhora que s'hi han afegit els 'bisos' habituals dels concert familiars de l'Orquestra: una cançó catalana arranjada per a orquestra simfònica, que en aquest cas ha estat l'Emigrant, d'Amadeu Vives i el Mossèn Cinto Verdaguer, i l'estrena d'una obra d'un compositor català contemporani, que en aquesta ocasió ha estat el santcugatenc Emundo Eckart. Ho explica Josep Ferré, director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

Josep Ferré

La selecció de peces d'òpera han funcionat molt bé, l'estrena d'un compositor santcugatenc també ha sigut molt interessant i l'Emigrant ha sigut força espectacular. Estem molt contents per què ha vingut gent molt jove


I és que la principal característica d'aquests concerts és el seu enfocament familiar amb l'objectiu d'apropar la música als més petits. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

A part de que ha sigut molt bo trobo que està molt bé aquesta idea de fer aquests concerts de tipus familiar, per què els nens ho gaudeixin i per crear afició, per què els nens que van sentint de petits música tenen la gran sort que se'ls obri un món impressionant


Els dos concerts d'aquest cap de setmana han suposat l'estrena de la mezzosoprano santcugatenca Ana Häsler davant del seu públic, que li ha donat una calorosa benvinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.