Dos videoclips il·lustren el treball del Teatre Musical d'Aula de So

Els tallers de l'escola han servit per donar a conèixer el procés de creació d'una peça audiovisual


  • Comparteix:

Les alumnes del Teatre Musical Aula de So han preparat dos videoclips / Foto: Cedida

Les alumnes del Teatre Musical Aula de So han preparat dos videoclips / Foto: Cedida

Una desena d'alumnes del Teatre Musical Aula de So amb edats compreses entre els 6 i 10 anys han presentat dos videoclips que il·lustren la feina feta durant dues setmanes de tallers. Enguany, a causa de les diverses restriccions derivades de la Covid-19, l'escola musical no ha pogut pujar dalt de l'escenari i, per tant, s'ha decidit preparar un conjunt d'activitats per a donar a conèixer el procés de creació d'un videoclip de tipus musical.

Segons ha explicat la responsable de Comunicació d'Aula de So i professora de cant, Bruna Marín, totes les participants han "treballat de valent" durant les dues setmanes de preparació i s'han compenetrat per tal d'aconseguir un bon resultat final. Marín s'ha mostrat molt satisfeta amb la tasca de totes les parts implicades en el projecte, que ha conclòs amb la publicació de les peces musicals a la plataforma digital de YouTube.

Les representacions, basades en la pel·lícula de Disney 'Enredados' (Tangled), s'han enregistrat en diversos espais, entre els quals destaca el Celler Modernista.




Bruna Marin

Fem una valoració molt positiva, perquè trobo que ha acabat sent una activitat molt completa. Han cantat, han ballat i han treballat la interpretació. També han pogut trepitjar un estudi de gravació per primer cop. Tot plegat ha estat molt estimulant i ha anat molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.