Les Gitanes de Sant Cugat fan una crida per trobar balladores per La Mercè

Necessiten dos quadres experimentats per ballar el 26 de setembre a Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ball de Gitanes / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del ball de Gitanes / Foto: Localpres

Les Gitanes de Sant Cugat fan una crida per les xarxes socials per trobar balladores per La Mercè d'enguany. Necessiten dos quadres experimentats per ballar el 26 de setembre a l'acte 'Mercè Dansa', una mostra de balls d'arreu del país. Les persones que hi vulguin participar han d'enviar un missatge per correu electrònic a gitanesstcugat@gmail.com o un missatge privat a l'Instagram de la entitat.




Nacho Ferrer, membre de la comissió, explica que ja hi ha algunes parelles que han mostrat interès i ens recorda quin perfil estan buscant: 16 persones que ja hagin ballat gitanes alguna vegada i que no tinguin por ni vergonya de ballar fora de Sant Cugat. "Si algú vol ballar per primer cop les gitanes al Mercè Dansa no seria la millor ocasió, per això ja hi haurà oportunitat més endavant quan puguem fer les gitanes a plaça" comenta Ferrer.

Un cop tinguin tots els participants, un parell de dies abans de l'exhibició, faran un petit assaig general per fer unes quantes passades del ball i estar preparats pel dia 26.





Nacho Ferrer

El que busquem són dos quadres, que són 16 persones, per fer una mostra fidedigna del que és el ball també amb una mica de nivell. Si algú vol ballar per primer cop les gitanes al Mercè Dansa no seria la millor ocasió, per això ja hi haurà oportunitat més endavant si podem fer les gitanes a plaça o fer assajos. Però busquem quadres experimentats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.