Els Castellers preparen la seva actuació a la Festa Major


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat preparan construccions de 7 per l'actuació de Festa Major i descarten enguany provar amb castells de 8. D'altra banda, l'entitat marxa el cap de setmana vinent a Leioa on actuaran a la Festa Major d'aquesta població.

L'actuació de diumenge de Festa Major és, per Castellers, una de les més importants i l'encaren convençuts de l'èxit després de la bona marxa dels assajos. Després de no poder aixecar el 4 de 8 l'any passat, enguany se centraran en les construccions de 7. Lluís Losantos, cap de Colla, explica el programa de Festa Major:

Lluis Losantos

Ens centrarem en castells de 7


La colla local estarà acompanyada dels Castellers de Lleida i dels Bordegassos de Vilanova. D'altra banda, la presidenta de Castellers, Rosa Ros, ha explicat una iniciativa per anunciar les jornades castelleres. Es tracta de banderoles verdes que es penjaran a les balconades.

Rosa Ros

Les banderoles verdes marcaran que hi ha actuació castellera


El cap de setmana del 22 al 24 de juny els Castellers actuen a Leioa, convidats per la població biscaina. La previsió és fer castells de 6 i de 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.