El curt 'La Senda', del director santcugatenc Roger Comella, inaugura el festival Sant Cugat Fantàstic

Comella assegura que els espectadors "patiran de veritat"


  • Comparteix:

'La Senda' està nominada com a Millor Curt / Foto: Cedida

'La Senda' està nominada com a Millor Curt / Foto: Cedida

El director santcugatenc Roger Comella inaugura el festival de cinema Sant Cugat Fantàstic amb la première mundial del seu nou curt 'La Senda'. Comella explica que li fa molta il·lusió estrenar el curtmetratge a la ciutat perquè tant per ell com pels actors és casa seva i d'alguna manera 'és com ensenyar-ho a la família, a la gran família santcugatenca'. La sessió inaugural és aquest divendres, al Cinemes Sant Cugat, a les 21 h.

'La Senda', protagonitzada per Nesa Vidaurrázaga, Rita Soteras i Roger Julià, parla del sentiment de pèrdua i d'angoixa alhora que fa una crítica de les xarxes socials. El director, que no vol avançar més detalls de la història per no fer espòilers, assegura que el que sí que pot garantir és que els espectadors "patiran de veritat".

El procés de creació no va ser l'habitual. Comella va triar primer alguns aspectes del curt com els actors, que també són una família a la vida real, i l'espai, un petit parc de Mira-sol, i a partir d'aquí va buscar una història que pogués incloure tots aquests elements. Durant el rodatge, el director va jugar amb els punts de vista i el resultat és que gairebé el 40% del curt està rodat amb el mòbil.

El santcugatenc ja havia participat anteriorment a una de les primeres edicions del festival amb un curtmetratge que va codirigir amb Carles Velat, 'Operación Preferente'. Des de llavors, encara no hi participés de manera directa, sempre hi ha anat com a espectador.

A part de Sant Cugat Fantàstic, el curt ja ha estat fitxat per la distribuïdora InOut que s'encarregarà de presentar-lo a festivals d'arreu del món. "El que ens fa més il·lusió i el que més ens interessa és que es vegi als màxims de llocs possibles", reconeix.


Roger Comella

Poder estrenar el curtmetratge amb meravellosos actors d'aquí de Sant Cugat com són la Nesa Vidaurrázaga, el Roger Julià-Gil i sobretot la petita estrella que tenim que és la Rita Soteras, em fa molta il·lusió perquè tant per mi com per ells és poder-ho ensenyar a la família, la gran família santcugatenca que tenim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.