El Teatre Auditori acull aquesta nit l'obra 'Ja en tinc 30!', dirigida per Àngel Llàcer


  • Comparteix:

L'obra aborda amb to irònic el pas de l'adolescència a la maduresa

L'obra aborda amb to irònic el pas de l'adolescència a la maduresa

Aquesta nit arriba al Teatre Auditori l'obra teatral 'Ja en tinc 30!', de Jordi Silva, i sota la direcció d'Àngel Llàcer. Una obra divertida, que intenta explicar en un to irònic les difícils situacions en què es troben els joves quan arriben als 30 anys. L'obra arriba a la nostra ciutat avalada per l'èxit que ha tingut a Barcelona.

Més de 500 persones ha comprat ja la seva entrada per assistir aquesta nit a la representació, al Teatre Auditori de Sant Cugat, de l'obra 'Ja en tinc 30!', de Jordi Silva i sota la direcció d'Àngel Llàcer. Una comèdia amb un text divertit, però sobretot irònic. L'actriu Mont Plans, intèrpret de l'obra, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, que és una obra excel·lent per realitzar-la a Sant Cugat.

Mont Plans

L'Àngel Llàcer és un home molt inteligent i amb molta creativitat. Cargola el text, el puja de to i l'amaneix amb una sèrie de gags teatrals. És perfecte per un escenari com el de Sant Cugat.


Mont Plans ha explicat que aquesta obra és un reflex dels joves que arriben als 30 i s'adonen que ja han deixat de ser adolescents. L'escoltem.

Mont Plans

Penso que posa els 30 és una mica haver d'abandonar l'adolescència. Hi ha uns trets adolescents que en els 30 ja no tens excusa per guardar-los.


Una comèdia irònica que espera omplir aquesta nit el Teatre Auditori de joves, i no tan joves, que vulguin disfrutar durant dues hores d'uns diàlegs carregats d'humor, i d'una sòlida interpretació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.