El Teatre Auditori s'omple per veure 'Embolic a la granja, una obra que reflexiona sobre la immigració


  • Comparteix:

Amb aquesta, la companyia La Baldufa ja ha visitat tres cops la nostra ciutat

Amb aquesta, la companyia La Baldufa ja ha visitat tres cops la nostra ciutat

El muntatge 'Embolic a la granja' de la companyia La Baldufa ha complert aquest matí les expectatives dels més petits del municipi, que no han volgut faltar a la seva cita anual amb la programació infantil que organitza el Teatre Auditori. El teatre santcugatenc s'ha omplert de nens i nenes que han seguit amb gran atenció i amb entusiasme aquesta faula que parla de la immigració.

La Baldufa ha portat a la nostra ciutat el seu espectacle 'Embolic a la granja', una sàtira en forma de faula sobre els conflictes actuals de la nostra societat explicats amb humor. Carles Pijuan, un dels dos actors de l'obra, ha destacat l'actitud del públic santcugatenc i les dimensions del Teatre Auditori. L'escoltem.

Carles Pijuan

Hem disfrutat molt perquè veure un teatre aixi de gran, ple de gent i molt entegrada, ens ho hem passat molt bé. Ha estat un públic molt agraït, d'aquests de riuen quan s'ha de riure, aplaudeixen quan s'ha d'aplaudir,... Ha estat molt agradable


La companyia ha volgut reflexionar sobre la immigració a partir de la metàfora d'una granja on desapareix un ou de gallina i totes les sospites sobre aquesta desparició recauen sobre el corb, un animal acabat d'arribar a la granja. Ho explica Carles Pijuan.

Carles Pijuan

És una metàfora feta en forma de faula que parla dels immigrants quan venen aquí, que es troben amb que la gent tendeix a desconfiar d'ells perquè són diferents i a creure que al ser d'una cultura diferent no poden integrar-se i només poden ser o lladres o de gent de mal viure


Amb aquest espectacle, la companyia La Baldufa ja ha visitat la nostra ciutat en tres ocasions. En les dues primeres va actuar al Teatre Auditori amb l'obra 'Les aventures del Baró Munchausen'. 'Embolic a la granja' ha suposat una nova obra dins la programació de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.